Beste klant,

Heden is men bezig aan grote wegenwerken rondom het keuringscentrum te Wondelgem. Deze werken kaderen in het project R4WO (klik hier voor de link).

Op dit moment is de inrit versmald aan het keuringscentrum - gelieve met combinaties en zwaar vervoer de nodige voorzichtigheid aan de dag te brengen ! Gelieve eventuele instructies van onze medewerkers nauwgezet op te volgen. Wij danken u voor de medewerking.

Het keuringscentrum blijft ten allen tijde toegankelijk voor onze klanten. Gelieve rekening te houden met het feit dat er op dit moment éénrichtingsverkeer geldt in de Industrieweg. U kan het keuringscentrum bereiken via de parallelweg naast de R4.

SBAT tracht de hinder te beperken voor de klanten. Echter vragen wij ook om 's morgens de openbare weg niet te blokkeren en door te rijden naar een ander keuringscentrum indien de parking volzet is.

De versmalde oprit uiterst rechts is momenteel steeds bruikbaar, zowel voor voertuigen met als zonder afspraak; de uitsplitsing gebeurt verderop de oprit.

De plaatselijke aanduidingen zijn tijdelijk niet goed zichtbaar door de werken die momenteel ter hoogte van het keuringscentrum bezig zijn, we wensen ons hiervoor te excuseren.

Alvast bedankt voor uw begrip.